Ion Țiriac i-a scris lui Emil Boc. Pentru ce îi cere 100.000 de euro

Ion Țiriac i-a scris lui Emil Boc. Pentru ce îi cere 100.000 de euro
| Foto: Sports Festival

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), Ion Țiriac, i-a trimis o scrisoare primarului din Cluj-Napoca în care îi solicită o sumă importantă de bani.

În ultimii ani, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost locul de desfășurare a mai multor partide importante de tenis, atât în Fed Cup, cât și în Cupa Davis. În februarie, Halep & Co. vor reveni la Cluj pentru duelul cu Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale. Ion Țiriac, președintele FRT, i-a trimis o scrisoare lui Emil Boc în care îi cere primarului 100.000 de euro de la bugetul local pentru organizarea partidei.

Propunerea omului de afaceri a fost aprobată și urmează să fie dezbătută în Consiliul Local la începtului anului viitor. Contribuția de la bugetul local ar acoperi parțial costurile organizării unui astfel de joc, susține Ion Țiriac în scrisoare. Spre exemplu, suprafața de joc ar urma să coste 27.000 de euro, în timp ce serviciile de pază ar putea ajunge la 30.000 de euro, potrivit președintelui FRT.

De-a lungul timpului, echipa feminină a României a înfruntat la Cluj, Germania, Canada și Elveția, în timp ce băieții s-au duelat cu Polonia și Maroc, în Cupa Davis. În partida de Fed Cup, fetele noastre vor evolua din postura de semifinaliste ale ediției de anul trecut, în timp ce rusoaicele vin cu o echipă tare formată din jucătoare precum Daria Kasatkina (37 WTA) sau Anastasia Pavlyuchenkova (40 WTA).

Halep, Țiriac și Năstase, prezenți la Cluj-Napoca

Cele trei legende ale tenisului mondial au participat marți la evenimentul “Întâlnește-ți campionii”. Timp ce mai bine de o oră, 300 de copii au avut șansa să schimbe mingi cu idolii lor și să învețe secretele tenisului de la cei mai importanți jucători ai României.

Comenteaza