Ioan Ovidiu Sabău, despre Chipciu: „Poate să fie o soluție pentru echipa națională”

Ioan Ovidiu Sabău, despre Chipciu: „Poate să fie o soluție pentru echipa națională”

Evoluțiile lui Alexandru Chipciu de la ultimele meciuri cu „U” Cluj l-a impresionat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău care îl consideră un jucător valoros și ar merita să joace din nou la Echipa Națională.

Alexandru Chipciu împlinește luna viitoare, în 18 mai, 34 de ani, iar acesta se simte excelent pe teren în tricoul lui „U” Cluj. La ultimul meci câștigat acasă la Petrolul a înscris un gol în primele 10 minute de joc. Antrenorul "studenților" Ioan Ovidiu Sabău crede că poate să fie o soluție pentru echipa națională, chiar dacă are 33 de ani.

„Înaintea meciului cu Petrolul am zis că-l vreau pe acel Chipciu care fugea cu adversarii în spate și care efectiv făcea diferența prin simpla prezență pe teren, atât ca stare de spirit, cât și ca realizare, iar astăzi l-am avut pe acel Chipciu cu adevărat valoros. Cred eu, dacă are atitudinea asta, chiar și la 33-34 de ani, poate să fie o soluție pentru echipa națională”, a declarat Ioan Odiviu Sabău după meciul cu Petrolul.

Întrebat dacă se gândește la Echipa Națională, Alexandru Chipciu a spus că nu are în minte așa ceva deoarece nu a fost chemat.

„Nu mă gândesc la Echipa Națională, pentru că nu am fost chemat. Acolo sunt jucători tineri, sperăm să aibă rezultate bune. Selecționerul ia jucători în care are încredere și care, probabil, sunt cei mai buni în momentul acela, sau care crede că sunt cei mai buni. Nu știu dacă aș merita să fiu la echipa națională, aș fi penibil dacă aș spune că merit, poate dacă eram mai tânăr mai ziceam” a spus Alexandru Chipciu.

Alexandru Chipciu are pentru naționala României 46 de meciuri și 6 goluri. A debutat în august 2011, iar ultimul meci în tricoul naționalei a fost în 2019 la meciul contra Maltei, câștigat de "tricolori" cu scorul de 2-0. 

Comenteaza