Ioan Ovidiu Sabău: Barajul pentru Conference League, un meci care merită câştigat pentru istorie şi pentru suporteri

Ioan Ovidiu Sabău: Barajul pentru Conference League, un meci care merită câştigat pentru istorie şi pentru suporteri
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Ioan Ovidiu Sabău a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are o şansă importantă de a se califica în preliminariile Conference League în barajul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj a răspuns, într-o conferinţă de presă, întrebărilor jurnaliștilor înaintea barajului pentru calificarea în preliminariile Conference League. 

"Important este ca eu să cred în jucători, ei să creadă în ei, să aibă curaj, să joace şi să lupte. Ar fi o performanţă unică pentru toţi, ar fi excepţional. Dacă înţelegem acest lucru nu vom avea regrete, vom face tot ce depinde de noi să fim buni, să nu ne temem, este un aspect foarte important, pentru jucători şi pentru echipă.

Sunt mulţi accidentaţi, vom avea patru-cinci copii în lot. Eu cred că avem şansa noastră şi trebuie să ne luptăm pentru această şansă să ne calificăm", a declarat Sabău în conferinţa de presă de joi. 

"Eu trebuie să scot maxim din aceşti jucători. Să găsesc acele cuvintele care să-i încarce, să-i motiveze, să-i responsabilizeze. Nu abandonăm şi credem în şansa noastră foarte, foarte mult. Vom fi acolo şi voi ieşi cu conştiinţa împăcată de pe teren că am dat maxim", a adăugat Sabău.  

Tehnicianul spune că în cazul unei reuşite, mulţi dintre jucătorii săi vor rămâne în istoria clubului clujean: "Foarte mulţi jucători vor rămâne în istoria acestui club dacă vom reuşi această calificare".

Sabău se bazează şi pe susţinerea fanilor clujeni care vor face deplasarea la Craiova. "Am înţeles că vor veni mult suporteri ai noştri, va fi un mare avantaj pentru echipă. Te şi responsabilizează când vezi atât de mulţi suporteri. Ar fi o motivaţie în plus şi ar trebui să joci pentru ei, pentru eforturile pe care le fac pentru a susţine echipa", a adăugat Sabău.

Barajul pentru Conference League dintre Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Comenteaza