Ioan Ovidiu Sabău ar putea contribui la numirea noului antrenor al "studenților": "Pot să ofer o părere"

Ioan Ovidiu Sabău ar putea contribui la numirea noului antrenor al "studenților": "Pot să ofer o părere"
| Foto: ZIUA de Cluj

După ce a renunțat la funcție, fostul internațional e dispus să ajute la numirea unui înlocuitor pe banca tehnică a Universității Cluj.

Oficialii "Șepcilor roșii" au început deja să caute un nou antrenor pentru sezonul viitor, iar o mână de ajutor ar putea oferi chiar cel care va fi înlocuit, Ioan Ovidiu Sabău. După ce a anunțat că renunță la poziția sa, antrenorul a dezvăluit că e dispus să contribuie cu sfaturi sau păreri pentru numirea înlocuitorului său.

"Trebuie găsit un antrenor potrivit, pe filosofia conducerii. Pretențiile vor fi altele, în funcție de buget, unul care poate da continuitate.

Din punctul meu de vedere putem fi ca echipa undeva la nivelul celor de la FC U Craiova sau FC Voluntari. Nu am discutat despre ce antrenor ar fi potrivit, dar dacă voi fi întrebat și pot fi de folos, pot să ofer o părere. Se vor face niște evaluări probabil", a explicat Sabău.

În mandatul început în luna ianuarie, antrenorul a înregistrat 11 victorii, 4 remize și 6 eșecuri. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza