Ioan Filip își dorește trei puncte la Ploiești: "Ne-am antrenat foarte bine și mergem încrezători"

Ioan Filip își dorește trei puncte la Ploiești: "Ne-am antrenat foarte bine și mergem încrezători"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al Universității Cluj speră la un succes care să îi scoată pe "studenți" din zona locurilor de baraj.

Ioan Filip se așteaptă la un duel complicat pe terenul Petrolului, dar speră că "Șepcile roșii" pot obține cele trei puncte care să îi îndepărteze de zona fierbinte a clasamentului din Superligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Va fi un meci disputat, mai ales având în vedere istoria celor două echipe. Nu am câștigat niciodată acolo, avem șansa să intrăm în istorie. Suntem aproape de zona de baraj și cred că asta e motivația noastră să ieșim de acolo.

Ne-am antrenat foarte bine și mergem încrezători. A fost o săptămână grea, am trecut prin multe ședințe. Sper ca toți să fi înțeles că fără atitudine și fără caracter nu avem nicio șansă.

Până la urmă toate meciurile le-am câștigat pe atitudine și caracter. Și suporterii asta vor de la noi, chiar dacă pierdem să ne dăm sufletul pe teren", a spus mijlocașul.

Menținerea în Superligă, mai importantă decât Cupa României

Deși recunoaște că și-ar dori ca sezonul să se încheie cu salvarea de la retrogradare și cu trofeul Cupei României, Ioan Filip crede că menținerea în elita fotbalului românesc trebuie să rămână principalul obiectiv al Universității Cluj.

"Știm că avem un obiectiv măreț, Cupa României. Avem o semifinală acasă, sper să fie pe Cluj Arena. În campionat sunt ceva emoții pentru că suntem în zona de baraj.

Știu că "U" Cluj a mai pățit asta, a jucat o finală de Cupă, dar a retrogradat. E mai bine să ne oprim în semifinală, dar să ne salvăm. Totuși, aș prefera să câștigăm finala și să ne și salvăm", a spus Filip.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, din play-out-ul Superligii, e programat duminică, de la 18:15. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Comenteaza