ÎNTOARCEREA ACASĂ Kuban a aterizat la Cluj. Petrescu: "Spectatorii merită un stadion nou" VIDEO

ÎNTOARCEREA ACASĂ Kuban a aterizat la Cluj. Petrescu:
Kuban Krasnodar a aterizat în această dimineaţă la Cluj-Napoca, pentru meciul de inaugurare a Cluj Arena ce va avea loc mâine seară. Ruşii au venit la Cluj cu o delegaţie de aproape 80 de persoane, din care au lipsit însă cinci jucători de bază, plecaţi la echipele naţionale. Antrenorul celor de la Kuban, Dan Petrescu, a declarat că se bucură că se reîntoarce acasă şi speră că ofere un spectacol celor ce vor veni pe Cluj Arena.

Jucătorii ruşi au fost aşteptaţi la aeroport de antrenornul secund Cristi Pojar, vizibil emoţionat că elevii lui au ajuns în oraşul său natal. Din lotul care a aterizat la Cluj face parte şi Dacian Varga.

"Prima oară nu eram 100% sigur c-o să jucăm. Şi chiar i-am spus domnului Pojar, i-am zis să facă tot posibilul să aranjeze acest meci pentru că normal că ne doream să jucăm în România", spune jucătorul de la Kuban, Dacian Varga.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Kuban Krasnodar, speră ca mâine seară stadionul să fie plin şi le promite celor prezenţi un adevărat spectacol fotbalistic: "Sper să fie un spectacol cu goluri multe, chiar dacă scorul meu preferat este 1-0 pentru noi, în acest meci fac o excepţie şi sper să fie un meci în care spectatorii să se bucure, pentru că ei merită un stadion nou, multă lume şi sper să aibă parte de un spectacol".

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Kuban Krasnodar, care va marca reîntoarcerea acasă a studenţilor, va începe mâine seară de la ora 19, iar peste 250 de jandarmi vor asigura ordinea publică.

 

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

Comenteaza