Începe returul sezonului regulat. Universitatea Cluj primește vizita FCSB-ului

Începe returul sezonului regulat. Universitatea Cluj primește vizita FCSB-ului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Eugen Neagoe întâlnește echipa din capitală care luptă să ajungă pe pozițiile fruntașe.

După o săptămână în care au avut parte de două derby-uri cu CFR, "studenții" se pregătesc de un nou joc complicat. Prima etapă a returului din sezonul regulat al Superligii propune duelul dintre Universitatea Cluj și FCSB.

Partida tur, care s-a disputat în 17 iulie a reprezentat primul meci al "Șepcilor roșii" în prima ligă după o pauză de 7 ani. Atunci, Universitatea Cluj a obținut un rezultat important, scor 1-1, pe terenul unei formații considerate pretendentă la titlul de campioană. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FCSB!

Între timp, ambele formații au avut parte de un traseu anevoios, iar diferența din clasament este de doar 6 puncte, bucureștenii fiind pe locul al cincilea, în timp ce "studenții" ocupă poziția a 15-a. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Partida este una importantă și pentru suporteri, iar susținerea pe care elevii lui Neagoe o vor primi din tribune s-ar putea dovedi decisivă, mai ales că "Șepcile roșii" nu au mai câștigat în fața formației din capitală de 15 ani. În 2007, Universitatea Cluj se impunea pe teren propriu cu 2-1, grație golurilor marcate de Nemanja Jovanovic și Dorin Goga.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB este programată luni, 31 octombrie, de la 21:00.

Comenteaza