Încă două cazuri de coronavirus la CFR Cluj?

Încă două cazuri de coronavirus la CFR Cluj?
| Foto: Sport Pictures

După ce Alexandru Păun a ieşit pozitiv la testul COVID-19 şi meciul celor de la CFR Cluj cu FCSB a fost amânat, la CFR Cluj se pare că au mai apărut două cazuri de coronavirus.

Potrivit surselor Pro Sport, cei infectați ar fi portarul polonez Grzegorz Sandomierski și secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

Sandomierski s-a simțit rău, iar unele persoane din anturajul echipei au asociat simptomele sale cu noul coronavirus.

Primul jucător infectat din lotul campioanei a fost Alexandru Păun. Oficialii clujenilor au confirmat că mijlocașul de 25 de ani a ieșit la masă în oraș cu niște prieteni, iar acolo s-ar fi putut infecta.

„Păun se simte bine. Îl doare doar puțin capul. Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei, dar toată lumea i-a spus că nu este vina lui”, a povestit o persoană din anturajul echipei. Păun a fost internat sâmbătă la spitalul Victor Babeș și nu mai poate juca în acest sezon.

După apariția cazului lui Păun, meciul celor de la CFR Cluj cu FCSB a fost amânat. După ce rezultatul testului s-a dovedit pozitiv, toți jucătorii CFR-ului au fost testați și au fost repartizați singuri în camere. Aceștia vor rămâne la Mogoșoaia 5 zile închiși în camere.

Comenteaza