În sfârșit victorie. Universitatea Cluj se impune la Târgu Jiu, după un joc modest

În sfârșit victorie. Universitatea Cluj se impune la Târgu Jiu, după un joc modest
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Adrian Falul a reușit să câștige în fața Pandurilor, scor 1-0, însă evoluția “Șepcilor roșii” a lăsat de dorit.

Gazdele au început mai bine pe noul stadion Municipal și au încercat să domine startul de meci. Totuși, ambele echipei au jucat slab, dar Pandurii au avut ocaziile mai mari. Elevii lui Tibi Bălan au ratat două oportunități mari prin Filip, iar ocaziile s-au răzbunat. Pîrvulescu a fost lansat în adâncime și l-a învins pe fostul său coleg, Dinu. Treptat, jocul s-a echilibrat, ambele echipe fiind în lipsă de idei în ceea ce privește ofensiva. Până la pauză, Pîrvulescu a ratat o nouă ocazie bună, dar “studenții” au intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Scenariul nu s-a modificat nici după ieșirea de la cabine. Deși Universitatea Cluj a părut echipa mai activă și a dominat jocul, ocaziile au lipsit cu desăvârșire. La câteva minute de la reluare, Inacio a lovit bara, cu un șut de la mare distanță, iar până la final execușia lui Goga din lovitură liberă a mai amenințat poarta lui Dinu. “Studenții” au reușit să se impună la Târgu Jiu, deși jocul a fost unul chinuit, la fel ca și în ultimele runde.

Echipe de start:

Pandurii Târgu Jiu: Dinu - Chiş, Oiţă, Vişan, Vasilescu - Lu Yuefeng, Erhard (Ciobanu '90) - Al. Dinu, Takahashi, Şendroiu (Rasoveanu ‘64)– Filip (Unguru ‘72)

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio, Crăciun, Kay – Guedj (Ceitil ‘74), Dican, Florescu, Tiago – Pîrvulescu (Takacs ‘90), Goga (Gavra ‘86), Al. Pop

Pentur formația clujeană urmează duelul din optimile Cupei României, împotriva FCSB-ului. Partida e programată marți, 29 octombrie, pe Cluj Arena.

Comenteaza