În căutarea primei victorii în 2014, CFR se deplasează la ultima clasată

În căutarea primei victorii în 2014, CFR se deplasează la ultima clasată
Echipa lui Miriuţă va juca mâine seară cu Corona Braşov, în deplasare, începând cu ora 19:00.

Braşovenii sunt cu un pas şi jumătate în Liga a doua, având şanse minime să se mai salveze de la retrogradare. Corona ocupă ultimul loc, are 11 puncte şi e la 12 distanţă de poziţia a 14-a, care asigură rămânerea în prima ligă. Meciul dintre Corona şi CFR se joacă vineri, de la ora 19:00 şi va fi transmis în direct pe DolceSport.

Trei partide oficiale a jucat echipa lui Arpad Paszkany în 2014 şi a bifat doar două remize, 0-0 cu Vaslui şi 1-1 cu Viitorul Constanţa şi o înfrângere, cu Steaua, scor 0-1. „Ne lipseşte golul. Dacă vom înscrie, ne vom da drumul la joc. Sper să obţinem primul succes la Braşov. Avem mare nevoie de o victorie şi e timpul să câştigăm. Nu am jucat rău nici în primele meciuri din acest an, dar ne-a lipsit concentrarea în atac, pe faza ofensivă. Am încredere în jucători, sunt caractere puternice în echipă, iar mobilizarea este maximă. Sunt optimist înaintea acestui joc, dar şi în meciurile care le mai avem de jucat până la finalul campionatului. Trebuie să urcăm în clasament şi o vom face", a explicat Vasile Miriuţă. Corona se află într-o situaţie disperată, având doar 11 puncte în Liga 1. Şansele de salvare de la retrogradare sunt minime, după cum a recunoscut şi antrenorul Ionel Gane.

„Nu am cedat la luptă şi vom face tot ce putem să încurcăm CFR-ul, chiar dacă suntem aproape retrogradaţi. CFR va fi un adversar foarte puternic, cu jucători foarte buni, au şi un antrenor nou şi încă sunt în căutarea unei formule şi a unei victorii. Va fi un meci dificil, dar vom încerca să dăm mai mult decât până acum ca să obţinem puncte. Sper să facem un joc bun şi să dăm goluri, că doar aşa adunăm şi puncte. Jucăm acasă şi aştept mai mult de la jucători precum Neacşa, care trebuie să-şi arate valoarea în momentele cheie ale jocului. CFR încă mai are şanse la cupe europene şi sigur va veni să câştige. Dar sper să nu le oferim această şansă. Chiar nu ştiu acum ce se va întâmpla la vară. În caz că Corona îşi va propune revenirea imediata în Liga 1 iau în calcul să mergem împreună mai departe", a precizat Gane.

CFR nu va putea miza la acest meci pe Rui Pedro şi pe Ammari, ambii fiind suspendaţi. Miriuţă îi va putea folosi, pe de altă parte, pe Denilson Gabionetta şi pe Aitor Monroy, cei doi ispăşindu-şi etapele de suspendare.

Partida dintre Corona Braşov şi CFR Cluj se joacă vineri, de la ora 19:00 şi va fi transmisă în direct pe DolceSport.

CFR Cluj ar putea începe partida în următoarea formulă:

Felgueiras- Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Monroy, Djokovic - Maah, Chanturia, Gabionetta - Batin

 

 

Etichete
Comenteaza