”Îmi schimb sexul imediat”. Ilie Năstase, în mare formă la Cluj! ”Ambulanța-i pentru domnul Țiriac?”

”Îmi schimb sexul imediat”. Ilie Năstase, în mare formă la Cluj! ”Ambulanța-i pentru domnul Țiriac?”
| Foto: ziuanews.ro

Ilie Năstase (75 de ani) și-a făcut apariția la Cluj, pentru a urmări semifinalele Winners Open. Recunoscut pentru umorul ieșit din comun, fostul lider mondial a stârnit hohote de râs la intrarea pe arena centrală.

În momentul în care a observat o ambulanță în incinta complexului, lui ”Nasty” i-a sărit gândul la prietenul Ion Țiriac, pe care l-a ”înțepat” amical: ”Ambulanța asta este pentru domnul Țiriac?”, a glumit Ilie Năstase.

Legenda tenisului românesc a continuat în aceeași manieră: ”Veneam de săptămâna trecută dacă trebuia să joc. Sau trebuia să îmi schimb și sexul să joc la turneul ăsta, nu? Deja era mai greu, dar dacă promite cineva că nu mă doare mi-l schimb imediat! E un lucru bun acest turneu!”, a mai spus primul lider ATP.

Apoi, Năstase a abordat un ton mai serios și a lăudat inițiativa de a organiza un turneu puternic în România, așa cum se întâmpla pe vremea când era în fruntea Federației de Tenis, alături de Ion Țiriac. ”Eu am încercat cu Ion Țiriac, când eram la federație, am avut 12 turnee la băieți, 12 la fete. Cred că ne mai trebuiesc turnee de genul ăsta, nu numai la Cluj, în toată țara. Așa, fetele și băieții nu trebuie să se mai ducă prin alte țări să ia puncte”, a spus Ilie Năstase, potrivit ProSport.

Comenteaza