I-au promis că va fi „pe viață” la CFR Cluj, dar e la final de contract: "Nu am primit reînnoirea"

I-au promis că va fi „pe viață” la CFR Cluj, dar e la final de contract: "Nu am primit reînnoirea"

Atunci când a semnat cu CFR Cluj i s-ar fi promis că va fi „pe viață” la clubul din Gruia. Însă contractul său a ajuns la final și nu a primit o propunere de prelungire.

Este vorba despre președintele Cristi Balaj, care a dezvăluit că a intrat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj. Mai mult, Balaj nu a avut nicio discuție cu conducerea pentru prelungirea contractului și se teme că va pleca.

"Îmi expiră contractul la vară, s-ar putea să nu îl mai prind. Avem contract până în iunie și nu am primit reînnoirea", a spus Balaj la Fanatik Superliga.

Din spusele lui Balaj, patronul Varga i-ar fi promis atunci când l-a adus la clubul "feroviar" că va rămâne „pe viață” la CFR Cluj. 

"Domnul Varga spunea că o să fiu pe viață la CFR Cluj, dar acum să vedem cât trăim. Este într-o perioadă în care are multe proiecte noi și de succes în care a investit. Să investești și în fotbal nu este la îndemâna oricui", a mai spus Balaj.

Preşedintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a contribuit considerabil la redresarea bugetului, prin aducerea unor jucători cu salarii mai mici sau prin transferurile celor care au adus bani în conturile clubului patronat de Neluţu Varga, de aceea probabil că Balaj nu își face griji prea mari în ceea ce privește prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Comenteaza