Hoban l-a speriat pe ”Bursuc” în timpul meciului cu Sepsi: ”A zis că se simte foarte rău”

Hoban l-a speriat pe ”Bursuc” în timpul meciului cu Sepsi: ”A zis că se simte foarte rău”
Mijlocașul lui CFR Cluj, Ovidiu Hoban (34 ani), a cerut să fie schimbat în minutul 71 al meciului cu Sepsi. ”A zis că se simte foarte rău”, a spus Dan Petrescu.

"Bursucul" a fost, astfel, nevoit să-l înlocuiască pe Hoban cu Andrei Mureșan. Introducerea fundașului de 32 ani a fost cu noroc. A marcat al doilea gol din victoria cu Sepsi, scor 2-0.

"Hoban a venit la mine. A zis că se simte foarte rău, că nu știe ce are și că nu mai poate. Nu mai vedea mingea. Chiar nu știu ce a fost. Poate a mâncat ceva. La începutul săptămânii (trecute - n. red.) fusese bolnav și poate a recidivat acea boală, virusul. Săptămâna asta mulți jucători au avut probleme și i-am refăcut abia pe ultima sută de metri", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Hoban a venit la CFR Cluj în această vară. El a evoluat în ultimele trei sezoane la Hapoel Beer Sheva, cu care a ieșit de două ori campion al Israelului. Mijlocașul român a jucat și la "U" Cluj, în 2012. La echipa națională are 30 de prezențe și un gol marcat. A debutat la selecționata de seniori pe 4 iunie 2013, într-un amical cu Trinidad Tobago, scor 4-0.

A evluat în 18 meciuri pentru CFR în acest campionat, marcând 3 goluri. În 16 din cele 18 partide a prins toate minutele.

 

 

Comenteaza