Haos în Liga Florilor. Toate jucătoarele Coronei Brașov, printre care și clujeanca Laslo, suspendate

Haos în Liga Florilor. Toate jucătoarele Coronei Brașov, printre care și clujeanca Laslo, suspendate
| Foto: facebook.com/coronahandbal

Problemele de dopaj apărute înaintea Campionatului Mondial de Handbal Feminin afectează serios clubul Corona Brașov, ale cărui jucătoare au fost suspendate de FRH.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal a decis suspendarea handbalistelor de la Corona Brașov, în urma cazului de dopaj cu laser intravenos. Printre jucătoarele suspendate se numără și clujeanca Cristina Laslo, cea care ar fi fost o piesă de bază în angrenajul echipei naționale la Campionatul Mondial din Japonia. Și alte jucătoare importante din Liga Florilor, printre care Buceschi, Bazaliu sau Tîrcă vor fi suspendate.

Comunicatul Federației Române de Handbal:

"Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:

În data de 25/11/2019 Comisia de audiere a sportivilor și personalului asistent din codul A.N.A.D. a dispus suspendarea provizorie a sportivelor următoare, conf. art. 50, alineat 1 din Legea 227/2006:

8. Bazaliu Bianca Maria, începând cu data de 25/11/2019

9. Hosu Daciana, începând cu data de 25/11/2019

10. Laslo Cristina, începând cu data de 25/11/2019

Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condițiile legale, statutare și regulamentare, recunoaște Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor și a personalului asistent și constată că dreptul de joc în competițiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Bazaliu Bianca Maria, Hosu Daciana și Laslo Cristina este suspendat începând cu data de 25/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D.

Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:

În data de 26/11/2019, Comisia de audiere a sportivilor și a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor:

11. Buceschi Eliza Iulia

12. Bucur Daria

13. Lopătaru Ana Maria

14. Nolevska Natasha

în vederea audierii și cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță sau metodă interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping și suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006.

Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condițiile legale, statutare și regulamentare, recunoaște Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor și a personalului asistent și constată că dreptul de joc în competițiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Buceschi Eliza Iulia, Bucur Daria și Nolevska natasha este suspendat, începând cu data de 26/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D.

Comisia Centrală de Disciplină autosesizata conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:

În data de 29/11/2019, Comisia de audiere a sportivilor și a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor:

15. Tîrcă Sorina Maria

16. Neagu Marilena Alexandrina

17. Popescu Mihaela Diana

18. Pătuleanu Elena Andreea

19. Pavicevic Ivona

20. Tymoshenkova Viktoriya

21. Chiricuță Andreea Elisa

22. Ciuciulete Andreea Georgiana

23. Gomes Barbosa Elaine

24. Gogîrlă Alicia Maria

în vederea audierii și cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță sau metodă interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping și suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006.

Pentru aceste motive, Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condițiile legale, statutare și regulamentare, recunoaște Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor și a personalului asistent și constată că dreptul de joc în competițiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Tîrcă Sorina Maria, Neagu Marilena Alexandrina, Popescu Mihaela Diana, Pătuleau Elena Andreea, Pavicevic Ivona, Ty,oshenkova Viiktoriya, Chiricuță Andreea Elisa, Ciuciulete Andreea Georgiana, Gomes Barbosa Elaine și Gogîrlă Alicia Maria este suspendat începând cu data de 29/11/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D.

Comisia Centrală de Disciplină autosesizată conform art. 9.1 din Regulamentul Disciplinar constată:

În data de 03/12/2019, Comisia și audiere a sportivilor și a personalului asistent din codul A.N.A.D., a dispus notificarea sportivelor:

25. Lăcătuș Claudia Eugenia

26. Căprar Oana Maria

în vederea audierii și cercetării privind utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță sau metoda interzisă ce constituie o abatere a regulamentelor antidoping și suspendarea provizorie din activitatea sportivă în conformitate cu prevederile art. 50 din Legea 227/2006.

Pentru aceste motive Comisia Centrală de Disciplină, văzând că sunt îndeplinite condițiile legale, statutare și regulamentare, recunoaște Hotărârea Comisiei de audiere a sportivilor și a personalului asistent și constată că dreptul de joc în competițiile organizate de F.R.H., A.J.H., A.M.H.B. a sportivelor Lăcătuș Carla Eugenia și Căprar Oana Maria este suspendat începând cu data de 03/12/2019 până la data stabilită conform Hotărârii A.N.A.D." se arată în comunicatu FRH. 

Comenteaza