Handbaliştii se pregătesc pentru reluarea campionatului

Handbaliştii se pregătesc pentru reluarea campionatului
Echipa masculină de handbal CS Universitatea Cluj efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire centralizat în localitatea montană Beliş.

Antrenorul Alexandru Cucuiet a deplasat un lot de 16 jucători pentru acest cantonament, care va fi axat exclusiv pe pregătirea fizică. "Am găsit condiţii foarte bune de pregătire, băieţii s-au prezentat excelent, fără probleme fizice. Este un stagiu mai dificil pentru că am înlocuit mingile de handbal cu cele medicinale, dar este o etapă foarte importantă din programul de pregătire al echipei şi băieţii înţeleg acest lucru şi răspund foarte bine la cerinţe", a declarat Cucuiet.

"U" Cluj va reveni din cantonament la sfârşitul acestei săptămâni, urmând să continue pregătirea specifică în Sala Sporturilor "Horia Demian".

De asemenea, echipa va susţine şi o serie de meciuri de verificare, adversarii urmând a fi stabiliţi în zilele următoare. Divizia A de handbal masculin se va relua în data de 26 ianuarie, Universitatea urmând să evolueze în deplasare la CSS Sighişoara.

„U" Cluj evoluează în prezent în al doilea eşalon handbalistic şi ocupă poziţia a şasea după 10 partide, având 17 puncte. Pe primul loc e CSM Oradea, cu punctaj maxim (30 de puncte).

Comenteaza