Handbaliştii merg ceas în campionat şi sunt neînvinşi în 2014

Handbaliştii merg ceas în campionat şi sunt neînvinşi în 2014
Sub comanda tânărului antrenor Alexandru Cucuiet, Universitatea Cluj nu a piedut nici un meci în acest an, obţinând două remize şi trei victorii

Trei victorii consecutive au bifat "studenţii" în al doilea eşalon handbalistic, ultima împotriva echipei HCM Făgăraş, a doua clasată în seria B a Diviziei A. Clujenii s-au impus duminică pe teren propriu cu scorul de 27-26 (17-17), la capătul unei partide echilibrate. „A fost o victorie frumoasă în faţa ocupantei locului doi, un meci dinamic cu câteva răsturnări de situaţie, mai ales în prima repriză. În a doua parte a meciului încet încet ne-am impus jocul şi victoria nu ne-a mai scăpat. Poate şi dorinţa de revanşă şi-a spus cuvântul, în tur am avut şapte goluri avantaj la pauză şi totuşi am terminat la egalitate. Ţin să-i felicit pe baieţi pentru caracter şi atitudinea lor din acest joc şi nu în ultimul rând să mulţumesc publicului care ne-a susţinut", a declarat antrenorul Universităţii Cluj.

În următoarea etapă Universitatea Cluj joacă pe terenul liderului la zi, CSM Oradea, formaţie care a obţinut numai victorii până acum. Partida CSM Oradea - Universitatea Cluj este programată sâmbătă, 15 februarie 2014, de la ora 13:00.

 

Comenteaza