Handbaliștii de la CS ”U” Cluj, învinși de ultima clasată din Liga Zimbrilor

Handbaliștii de la CS ”U” Cluj, învinși de ultima clasată din Liga Zimbrilor
| Foto: u-cluj.ro

Formația clujeană a pierdut surprizător în fața celor de la CSM Alexandria, scor 32-28.

Deși pornea ca favorită în fața ultimei clasate din campionat, echipa pregătită de Marius Stavrositu a suferit un eșec surprinzător, chiar în Sala Sporturilor “Horia Demian”. La finalul jocului, antrenorul a identificat cauza înfrângerii, atitudineaa cu care elevii săi au început jocul.

“Din păcate, exact de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Nu consider că am tratat de sus această partidă, ci doar cred că unii dintre noi nu au înțeles importanța acestui joc și probabil aceeași parte dintre noi ne-am gândit mai mult la vacanță, pentru că mai sunt doar două etape până la vacanța „mult așteptată”.

În ultima rundă jucăm din nou acasă, cu CSM Focșani și sper din tot sufletul să venim cu o altă atitudine. Până la urmă, aceiași băieți au câștigat cu Bacău și cu Vaslui acasă, aceiași băieți au luat bătaie astăzi cu Alexandria. Mi-e greu să o spun, dar din păcate trebuie să o luăm din nou de la capăt, pentru că așa e în handbal”, a declarat tehnicianul.

“Probabil că ne-am dorit foarte mult, am făcut foarte multe greșeli la nivel tehnico-tactic. Dorință a fost dar probabil când îți dorești foarte mult să câștigi un meci, așa se întâmplă – nu-ți iese nimic. Și nouă nu ne-a ieșit nimic în această seară. Felicităm echipa din Alexandria și baftă în continuare”, a spus și Alexandru Laslo.

Cei mai buni marcatori ai echipei clujene au fost Dragoș Iancu și Alex Coman, cu câte 6 goluri, urmați de Ionuț Ramba, care a punctat de 5 ori.

Pentru CS “U” Cluj urmează o deplasare la malul mării pentru meciul cu Dobrogea Sud Constanța.

Comenteaza