CFR Cluj a pierdut un jucător important la meciul din Cupa României

CFR Cluj a pierdut un jucător important la meciul din Cupa României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii formației din Gruia s-a accidentat în timpul partidei cu CSM Alexandria.

CFR Cluj a început cu un succes parcursul din Grupa B a Cupei României, scor 3-1, însă, "feroviarii" au pierdut un jucător important. În timpul partidei, Ermal Krasniqi s-a accidentat, iar președintele Cristi Balaj a oferit primele informații despre situația sa.

"Era de așteptat, am întâlnit o echipă frumoasă, un arbitraj bun. Rezultatul era previzibil. Aici este supărarea (n.r. accidentarea lui Ermal Krasniqi), la meciurile de genul acesta, îți dorești să ai jucătorii sănătoși. Oboseala a cauzat acea accidentare. Cred că e o leziune", a explicat Balaj la Digisport.

Deși în a doua parte a sezonului trecut era unul dintre primii oameni trecuți pe listă atunci când se alcătuia primul 11, Ermal Krasniqi și-a pierdut poziția de titular după sosirea lui Andrea Mandorlini.

Rămâne de văzut cât va lipsi jucătorul din Kosovo, care în actuala stagiune a bifat 10 apariții și o pasă decisivă pentru CFR Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza