Ghinionul CFR-ului, motiv de bucurie pentru Botoșani: ”Să joci 300 de minute cu ei și să nu pierzi, e o mare performanță”

Ghinionul CFR-ului, motiv de bucurie pentru Botoșani: ”Să joci 300 de minute cu ei și să nu pierzi, e o mare performanță”
FC Botoșani a devenit un adevărat coșmar pentru CFR Cluj în acest sezon. În cele trei întâlniri directe, echipa lui Dan Petrescu nu s-a impus niciodată. Ultimul joc le-a oferit, însă, cele mai multe motive de bucurie moldovenilor.

Joi, în Moldova, CFR și-a încheiat prematur aventura din Cupa României. După 1-1 în primele 120 de minute, ardelenii au cedat în fața Botoșaniului la loviturile de departajare.

"Să joci în faţa CFR-ului 300 de minute şi să nu fii învins, e o mare performanţă. Am reuşit cea mai frumoasă calificare, în faţa unei echipe puternice, care se bate la campionat. Am suferit patru ani la rând în Cupa României, dar acum am reuşit o calificare extraordinară. Mă bucur pentru băieţi. Banii care vor veni de la FRF (pentru accederea în optimi - n. red.) îi vor lua ei", a spus președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, pe site-ul clubului.

În confruntările din campionat, CFR Cluj și FC Botoșani au remizat de fiecare dată (1-1 în Moldova, respectiv 0-0 în Gruia).

Comenteaza