Foto Gest superb al lui Denis Alibec după ce a înscris primul gol în tricoul lui CFR Cluj

Denis Alibec a marcat primul gol pentru CFR Cluj în disputa cu Chindia, încheiată 1-0, iar după ce a fost schimbat i-a făcut seara și mai fericită unui tânăr suporer ardelean.

Atacantul împrumutat de CFR Cluj de la Kayserispor i-a oferit unui copil tricoul său de joc, iar reacția fanului spune totul despre însemnătatea pe care a avut-o pentru el gestul lui Denis Alibec. ”Bucuria lui”, a fost descrierea făcută fotografiilor pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

"Bravo", "Ce gest frumos!", "Felicitări", "Aceste genuri de gesturi pot schimba vieți. Copilul acela nu va uita toată viata lui acest cadou", "Gest mic făcut de un om mare, bravo Denis", au comentat fanii echipei din Gruia fotografiile cu copilul care strângea la piept tricoul lui Alibec. 

Denis Alibec a punctat pentru CFR Cluj la a doua apariție și la prima titularizare. Atacantul debutase pentru ardeleni runda trecută, când a intrat în minutul 70 al meciului cu Academica Clinceni.

”Mă bucur că am reușit să marchez și că am reușit să câștigăm. Încerc să ajut echipa cât pot și să marchez cât mai multe goluri. Cu siguranță, ușor-ușor o să-mi revin. E probabil cel mai important meci al sezonului (n.r. cu Young Boys), o să încercăm să jucăm ofensiv și să luăm cele trei puncte.

E unul dintre motivele pentru care am venit (n.r. să joace în cupele europene), CFR e cea mai mare echipă din țară. Nu contează cine marchează, important e să câștigăm. Dacă dau eu, e cu atât mai bine”, a declarat Denis Alibec, la finalul jocului din Gruia, citat de digisport.ro. 

 

Comenteaza