Ganea, după un nou succes cu "U" : "Nu ştiu ce fac la vară, nu am discutat de prelungirea contractului"

Ganea, după un nou succes cu
Universitatea Cluj e aproape salvată de la retrogradare după ce s-a impus la Galaţi, dar îşi poate pierde antrenorul la finalul sezonului.

Ganea face minuni la Universitatea Cluj şi a bifat un nou succes neaşteptat pe banca „studenţilor", 2-0 pe terenul Oţelului Galaţi. Antrenorul şi-a felicitat elevii la finalul partidei, însă viitorul său la „U" rămâne incert. „Îi felicit pe băieţi, am meritat victoria. Dacă eram mai atenţi la finalizare obţineam un scor mult mai clar. Cu jucătorii mei vorbesc doar despre fotbal, le-am spus că nu sunt filozof, iar noi jucăm un fotbal de mare calitate. Ca antrenor îmi doresc să antrenez cât mai sus, totul depinde de conducerea clubului, contractul meu expiră în iunie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, n-am discutat încă prelungirea contractului. Încă nu mi-am îndeplinit obiectivul, mă interesează să câştig următoarele meciuri", a explicat tehnicianul imediat după meci.

Cu Ionel Ganea pe banca tehnică, „U" Cluj a obţinut 18 puncte, cu unul în plus faţă de anul 2012, când s-au disputat şi două etape din retur. 

 

Comenteaza