Gabriel Giurgiu a revenit la “U” Cluj. Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș al “Șepcilor roșii”

Gabriel Giurgiu a revenit la “U” Cluj. Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș al “Șepcilor roșii”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Retras din activitate în 2019, fostul jucător a revenit la clubul care l-a format și pentru care a evoluat în peste 250 de meciuri.

Universitatea Cluj are un nou manager sportiv. Alesul conducerii “studenților” este Gabriel Giurgiu, cel care s-a retras în 2019 din cariera de fotbalist. Fostul mijlocaș s-a declarat încântat de oportunitatea de a reveni alături de “Șepcile roșii” și speră să aibă cât mai multe reușite alături de clubul său de suflet.

“Sunt bucuros că am revenit la Universitatea Cluj, echipa mea de suflet, la care am crescut, la care am avut ani foarte frumoși ca fotbalist și de la care m-am retras. Vin alături de echipă cu o dorință de a pune umărul și din această postură, pentru a face lucrurile cât mai bune pentru suporteri și pentru toată suflarea ”U”-istă.

Sunt convins că putem face lucrurile exact așa cum ne dorim, alături de cei care sunt acum la club și de noul staff. Venim cu idei noi, cu suflu nou. Cu multă muncă și multă încredere în ceea ce facem noi vom putea să realizăm ce ne propunem”, a spus Giurgiu, pentru site-ul oficial al clubului.

Comenteaza