FOTO/VIDEO: ”U” Cluj a câștigat Cupa României. Trupa lui ”Papi” se pregătește de baraj

FOTO/VIDEO: ”U” Cluj a câștigat Cupa României. Trupa lui ”Papi” se pregătește de baraj
”U” Cluj a câștigat Cupa României pe județ, la Baza Sportivă Dan Anca, după ce a învins-o cu 7-0 pe Gloria Cătina (liga a V-a) în finala competiției.

Dorin Goga a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitută de cap. Avantajul "studenților" a fost majorat de Marius Ionescu (23). Până la pauză, Universitatea a mai punctat prin Brian Lemac, cu o dublă (40, 45).

Elevii lui Marius Popescu au dominat și în actual secund, Goga (56) marcând pentru 5-0. 5 minute mai târziu, Goga (61) a semnat hat-trick-ul. Tabela a fost închisă de Marius Ionescu (73), care a realizat la rândul său dubla.

"U" Cluj câștigă, astfel, ediția 2017-18 a Cupei României pe județ și se califică în faza națională a competiției. "Alb-negrii" realizează totodată eventul, după ce au reușit să triumfe și în campionat.

Jucătorii Universității au fost premiați pentru ambele competiții de către AJF. Înainte de startul finalei, "studenții" au primit trofeul de campioni, iar după joc le-a fost decernată și cupa. Echipa lui "Papi" a fost încurajată de peste 1.000 suporteri. ”Alb-negrii” au fost susținuți și de Peluza ”Șepcile roșii”, cu care au sărbătorit după încheierea festivității de premiere.

”Șepcile roșii" se pregătesc acum de barajul pentru promovarea în liga a treia, unde vor juca cu Avântul Bârsana sau Lăpușul Târgu-Lăpuș. Ultimele două formații s-au întâlnit sâmbătă, la Baia Mare, în finala ligii a patra din Maramureș. Barajul de promovare este programat pe 17, respectiv 24 iunie. Prima manșă va avea loc pe Cluj Arena.

”Era de așteptat să câștigăm, având în vedere diferența dintre noi și adversar. E o victorie meritorie, oamenii s-au bucurat de finală. Un trofeu e un trofeu. Urmează barajul, suntem în linie dreaptă și sper să ne atingem obiectivul, acela de a promova în liga a treia. Îmi doresc victorie în ambele manșe, pentru că acesta este scopul nostru”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu.

Universitatea Cluj - Gloria Cătina 7-0 (4-0)

Au marcat: Goga (11, 56, 61), Ionescu (23, 73), Lemac (40, 45)

”U” Cluj: Man - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu (C), Rogozan - Chiorean, Goga, Hîmpea - Lemac. Antrenor: Marius Popescu

Au mai intrat: Rus, Fizeșan, Fodor, Bâra

Stadion: Baza Sportivă Dan Anca, Cluj-Napoca

Comenteaza