Fotbalistul crescut de CFR Cluj, aproape de revenirea în Superligă: "Ne-ar fi interesat"

Fotbalistul crescut de CFR Cluj, aproape de revenirea în Superligă: "Ne-ar fi interesat"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai iubiți "feroviari" din ultimii ani a fost pe punctul de a se întoarce în România.

După 9 ani petrecuți la echipa de seniori a CFR-ului, Adrian Păun a plecat în Israel, la începutul sezonului trecut. Inițial împrumutat de Hapoel Beer Sheva, mijlocașul a convins rapid, iar israelienii au achitat în total în schimbul său aproximativ 500.000 de euro.

Cu toate acestea, aventura sa la formția care a evoluat în preliminariile UEFA Conference League pare aproape de final. Potrivit Prosport, jucătorul este pe picior de plecare și chiar a purtat discuții cu cei de la Sepsi OSK, negocieri confirmate de oficialii clubului din Superligă.

"E adevărat, am intrat într-o discuție chiar în ultima zi de mercato, dar timpul era deja mult prea scurt pentru finalizarea unui împrumut. Ne-ar fi interesat, poate reactivăm tema la iarnă", a spus Attila Hadnagy, directorul celor de la Sepsi OSK.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Adrian Păun (28 de ani) a jucat 307 meciuri, a marcat 29 de goluri și a oferit 31 de pase decisive. În plus, a cucerit alături de "feroviari" 5 titluri în Superligă, o Cupă a României și două Supercupe.

Comenteaza