Focarul de COVID-19 de la Farul a dispărut peste noapte. DSP Constanța a acordat aviz favorabil pentru meciul cu Csikszereda

Focarul de COVID-19 de la Farul a dispărut peste noapte. DSP Constanța a acordat aviz favorabil pentru meciul cu Csikszereda
| Foto: facebook.com/farulconstanta1920

Anunțul vine după ce constănțenii nu s-au prezentat la meciul cu Universitatea Cluj din cauza cazurilor de coronavirus și DSP nu ar fi reușit să realizeze ancheta epidemiologică la timp.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

La doar trei zile după ce a anunțat că au fost descoperite șase cazuri de COVID-19 în cadrul lotului, iar echipa nu se poate prezenta la partida cu “U” Cluj, echipa de la malul mării a primit aviz favorabil de la DSP pentru jocul cu Csikszereda.

Neprezentarea constănțenilor la jocul de pe Cluj Arena a cauza pierderea partidei de către “studenți” la “masa verde”, după ce jocul a fost inițial amânat din cauza focarului cu care se confrunta echipa clujeană.

“În urma finalizării anchetei epidemiologice și a retestării tuturor contacților cu cazurile pozitive, DSP Constanța a acordat, în această după-amiază, echipei noastre avizul favorabil pentru a participa la meciul cu AFK Csikszereda, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a”, a anunțat Farul.

Informația oferită de clubul de la malul mării întărește acuzațiile venite dinspre “Șepcile roșii”, care prin vocea conducerii, dar și a suporterilor au acuzat Farul de lipsă de fair-play și de jocuri de culise.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza