Finanţatorul CFR-ului: "Putem învinge la Manchester"

Finanţatorul CFR-ului:
Cu 7 puncte, tot atâtea câte are şi Galatasaray, dar cu rezultatele directe favorabile turcilor, „ceferiştii" trebuie să obţină un rezultat pozitiv la Manchester, iar Galata să se împiedice la Braga, pentru a mai obţine locul al doilea.
">

Patronul Arpad Paszkany mai speră într-o minune pe „Teatrul viselor" şi într-un ajutor din partea lui Sporting Braga. „Jucătorii şi banca tehnică merită felicitări pentru victoria cu Braga. Nu este o performanţă mai mare decât titlurile cucerite, dar este cea mai bun rezultat în Europa. Braga o să joace în faţa propriilor suporteri şi de ce nu ar învinge-o pe Galata? Trebuie să obţinem şi noi un punct cu Manchester, dar totul e posibil. Mergem pe Old Trafford să ne calificăm de pe locul secund. Am ajuns să ne luptăm de la egal la egal cu formaţii care au buget incomparabil mai mare decât al nostru. Putem să ne batem cu oricine, dacă suntem în formă, eu am mai spus acest lucru. Oricum în iarnă vom mai aduce jucători, vrem să avem un lot echilibrat, dar în acest moment unii de pe bancă nu sunt la nivelul titularilor", a declarat Paszkany la gsptv.

Dacă CFR-ul va reuşi să prindă locul al doilea, care aduce calificarea în optimile Ligii Campionilor, formaţia din Gruia va mai încasa de la UEFA încă 3,7 milioane de euro, pe lângă milionul obţinut din victoria cu Braga. Prin comparaţie, o calificare în Europa League, de pe locul al treilea, va mai aduce în conturile clubului doar 500.000 de euro.

 

Comenteaza