Final dramatic în Bănie. CFR Cluj pierde la ultima fază a meciului cu CS U Craiova

Final dramatic în Bănie. CFR Cluj pierde la ultima fază a meciului cu CS U Craiova
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a pierdut în prelungiri partida cu CS Universitatea Craiova, scor 3-2.

Meciul a început echilibrat, niciuna dintre cele două echipe nedorind dorit să riște prea mult. O primă ocazie (9) i-a aparținut lui Andrei Ivan care a tras de la distanță peste poarta lui Hindrich.

Alexandru Crețu a deschis scorul (18) pentru Universitatea Craiova după o pasă în adâncime venită de la Ivan. Portarul CFR-ului a bâlbâit mingea în careul mic, iar Crețu a profitat și a băgat-o în plasa porții.

Prima ocazie a campioanei (38) a venit după ce Sergiu Neguț a recuperat o minge care părea pierdută și i-a scos la șut lui Mihai Bordeianu care a tras puțin peste poarta oltenilor.

Formația din Gruia a egalat (43) după o fază foarte frumoasă realizată de Omrani, care i-a pasat aceluiași Bordeianu, iar de această dată acesta nu a mai iertat și a dus scorul la 1-1. Acesta a fost și rezultatul primei reprize.

Partea secundă a început cu un plus din partea oltenilor, care au avut un prim șut pe poartă, respins în corner de Hindrich.

„Feroviarii” au revenit în atac, iar Omrani a reușit o nouă acțiune superbă și i-a pus mingea pe cap cu o centrare perfectă lui Petrila, care a adus-o pe CFR în avantaj (58), scor 2-1.

Avantajul campioanei nu a durat foarte mult, Jovan Markovic a prins un șut de zile mari din afara careului și egalat la 2, în minutul 69. 

La doar două minute distanță Craiova a avut o nouă ocazie mare la o lovitură de cap a lui Screciu. Același Markovic a lovit bara transversală (84) cu un șut de la distanță. 

Meciul se îndrepta spre un 2 la 2 când Roguljic a reușit să înscrie cu un șut pe jos la ultima fază a partidei. Astfel, CFR Cluj s-a văzut învinsă în deplasarea de la CS U Craiova, scor 3-2.

Comenteaza