Festival de goluri pe Arena Națională. CFR a remizat în derby-ul cu FCSB

Festival de goluri pe Arena Națională. CFR  a remizat în derby-ul cu FCSB
| Foto: facebook.com/wesport.ro

Formația pregătită de Dan Petrescu a obținut doar un punct în meciul din capitală și rămâne la 10 lungimi de principala urmăritoare. 

Gazdele au încercat să își impună jocul de posesie încă din primele secvențe ale partidei, în timp ce “feroviarii” au presat de fiecare dată când au pierdut balonul. Prima oportunitate de a înscrie i-a aparținut lui Debeljuh, care a trimis bine cu capul, însă Vlad a intervenit salvator (4).

Campioana și-a pierdut din elan, în timp ce FCSB a avansat treptat spre poarta lui Hindrich. După minute bune de dominație, trupa din capitală a deschis scorul, grație unui șut de la mare distanță trimis de Octavian Popescu, fără speranțe pentru portarul clujenilor (24).

În ciuda faptului că replica “feroviarilor” nu a fost una puternică, elevii lui Dan Petrescu au reușit să restabilească egalitatea, dintr-o fază fixă, specialitatea casei la CFR Cluj. Deac a centrat din lovitură liberă, iar Debeljuh a reluat cu spatele în colțul lung al porții lui Vlad (36).

Patru minute mai târziu, cei doi au fost din nou în prim-plan, când mijlocașul a scăpat singur și i-a pasat croatului, care a înscris în poarta goală (40). Astfel, clujenii au intrat în avantaj la cabine, scor 1-2.

Încă din startul actului secund, CFR Cluj s-a așezat în defensivă și a așteptat atacurile gazdelor. Acțiunile ofensive nu au întârziat să apară, însă barajul defensiv al campioanei a rezistat fără mari probleme. Cu toate acestea, în minutul 71, Coman a centrat din partea dreaptă, V. Gheorghe a apărut la colțul lung și a reușit să egaleze, profitând de lejeritatea cu care s-a apărat Manea.

Echilibrul nu s-a păstrat pentru prea mult timp. “Feroviarii” au avansat în jumătate adversă, iar în minutul 77, Chipciu a înscris în urma unui corner executat de Deac. În prelungiri, când partida părea că se îndreaptă spre o victorie a campioanei, Cristea s-a înălțat peste defensiva CFR-ului și a reușit să înscrie, stabilind scorul final, 3-3. 

Comenteaza