"Feroviarii" schimbă foaia. "Nu ne putem apăra la nesfârşit"

Căpitanul formaţiei din Gruia, Mario Camora, va fi indisponibil pentru meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari.

CFR Cluj întâlneşte, sâmbătă, pe teren propriu, FC Voluntari, în cea de-a opta etapă de campionat.

"Înfruntăm o echipă valoroasă, cu un antrenor experimentat, Florin Marin. Au făcut câteva transferuri interesante în această vară şi aici mă refer la Cernat, Marinescu, Bornescu şi Maftei. Cei patru vor îmbina tinrereţea lui Tăbăcariu şi Popadiuc, pe care i-am antrenat când eram la Piatra Neamţ", a spus antrenorul "feroviarlor", Vasile Miriuţă.

Căpitanul formaţiei din Gruia, Mario Camora, va fi indisponibil pentru meciul de sâmbătă: "Din păcate, Camora a recidivat şi nu ne vom putea baza pe el mâine. Este căpitanul nostru şi aveam mare nevoie de el. Deocamdată, nu pot să apreciez cât ar putea lipsi".

Tehnicianul "vişiniilor" e de părere că rezultatul de sâmbătă va fi decisiv în lupta pentru lay-off.

"E important să câştigăm mâine, pentru că ei au 11 puncte şi noi ne-am putea apropia la 4 puncte de locul 6. Am obţinut trei remize acasă, cu Dinamo, ASA şi Craiova. Nu ne putem apăra la nesfârşit, trebuie să marcăm. Sunt sigur că vom avea multe ocazii şi sper să le fructificăm", a declarat Miriuţă.

Ionuţ Larie va avea sarcina de a-l marca pe Florin Cernat: "E un jucător experimentat şi voi încerca să-i ofer cât mai puţine posibilităţi de a ajunge la balon. Mureşan e suspendat, dar indiferent cine va juca în locul său, Horj sau altcineva, sunt convins că se va descurca foarte bine. Nu ne îngrjorează poziţia din clasament. Nu am mai pierdut din decembrie aici şi sper să menţinem recordul. Cel mai important, însă, e să câştigăm. Voluntari e o echipă de bătut".

Răzvan Horj îi va lua locul lui Andrei Mureşan în partida cu FC Voluntari. Fundaşul de 31 ani este suspendat după un roşu încasat sâmbăta trecută, cu Craiova.

"Nu ne surprinde Voluntariul. E o echipă puternică, cu jucători experimentaţi, dar noi trebuie să ne facem treaba. Sper să nu-l dezamăgesc pe Mister mâine şi să dau tot ce e mai bun din mine", a afirmat Horj.

În acest moment, CFR Cluj se află pe locul 12 cu un golaveraj de 10-6. De partea cealaltă, formaţia lui Forin Marin ocupă locul 6 cu un golaveraj de 14-8.

CFR Cluj-FC Voluntari se joacă sâmbătă seara, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul poate fi urmărit la televizor pe Dolce, Look şi Digi.

Comenteaza