“Feroviarii”, resemnați după eliminarea din Liga Campionilor: “Timpul nu stă în loc şi trebuie să mergem mai departe”

“Feroviarii”, resemnați după eliminarea din Liga Campionilor: “Timpul nu stă în loc şi trebuie să mergem mai departe”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a fost eliminată din preliminariile cele mai importante competiții continentale de Dinamo Zagreb, după loviturile de departajare.

CFR Cluj nu a reușit să repete performanța de anul trecut când a ajuns până în play-off-ul Ligii Campionilor, iar “feroviarii” vor trebui să își încerce norocul în preliminariile Europa League. Totuși, dezamăgire în Gruia este mare, având în vedere că elevii lui Dan Petrescu au avut șansa victoriei la loviturile de departajare.

Clujenii par resemnați cu gândul eliminării și așteaptă un nou adversar pe ruta campioanelor din preliminariile Europa League.

“Timpul nu stă în loc şi trebuie să mergem mai departe. Regretul... Frustrarea este că putem întâlni un adversar mult mai puternic în turul 3 de Europa League decât probabil am fi putut întâlni în turul 3 de Champions League, dacă treceam mai departe.

Cred că e foarte important ca un jucător, mai ales când vine vorba de un penalty foarte important sau decisiv, să transmită starea lui de spirit. Există situaţii când jucătorul este uşor accidentat, se simte epuizat. Poate nefiind foarte lucid, preferă să lase un alt coleg, care se simte mai bine să bată un penalty”, a spus oficialul campioanei, Marius Bilașco la Telekom Sport.

Comenteaza