"Feroviarii" pot pierde o nouă piesă importantă: "Pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat"

"Feroviarii" pot pierde o nouă piesă importantă: "Pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a recunoscut că a discutat posibilitatea ca unul dintre fundașii echipei clujene să plece din Gruia.

După ce Nana Boateng a fost transferat de Jeonbuk, iar Simone Scuffet este pe punctul de a semna cu Cagliari, CFR Cluj ar putea pierde un nou jucător important. Proaspăt instalat la Neftci Baku, Adrian Mutu îl dorește pe Yuri, cel care se afla pe lista sa și când antrena la Rapid.

Mai mult, tehnicianul a făcut deja primii pași pentru realizarea transferului, după cum anunță patronul CFR-ului. Nelu Varga a dezvăluit că a discutat cu Mutu despre situația lui Yuri și i-a comunicat antrenorului prețul stopper-ului.

"Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv", a spus Varga, potrivit Digisport.

În vârstă de 28 de ani, Yuri a ajuns la CFR Cluj de la Gaz Metan Mediaș și a jucat de 65 de ori pentru formația din Gruia, alături de care a devenit campion în Superligă, în sezonul 2021-2022. 

Comenteaza