“Feroviarii” au sărbătorit primul titlu din istorie în duba jandarmeriei: “Pe Semedo îl puneam să scoată capul pe trapă și să ne spună pe unde suntem”

“Feroviarii” au sărbătorit primul titlu din istorie în duba jandarmeriei: “Pe Semedo îl puneam să scoată capul pe trapă și să ne spună pe unde suntem”
| Foto: gsp.ro

Cristian Panin, fost jucător al CFR-ului și actual team-manager în Gruia a povestit cum a fost sărbătorit, în 2008, primul titlu din istoria clubului.

 

În urma cu 12 ani, “feroviarii” cucereau primul trofeu în Liga 1, chiar pe terenul marii rivale din oraș, Universitatea Cluj. Fostul fotbalist al formației din Gruia și actual team-manager al clubului clujean a povestit cum au plecat jucătorii de la Stadionul “Ion Moina” și cum au sărbătorit în duba jandarmeriei.

“A fost tensionat acel campionat. Apropierea de finalul lui a fost cea mai grea. Până la finalul turului, se jucaseră 19 meciuri, cu două din retur. Aveam 12 puncte avans, pe care le-am pierdut în a doua partea a campionatului.

După ce Dinamo a câștigat cu Steaua în penultima rundă, presiunea a fost pe noi. Depindeam de ultimul meci, cu U Cluj, trebuia să câștigăm.

În ziua meciului, am zis să mergem cu un autobuz de linie la U, nu cu un autocar. Ne-au dus la stadion cu poliția. Era arena plină! Din fericire, am reușit să câștigăm.

Ne-am întors însă cu duba jandarmeriei. Erau două bănci de lemn. Pe Semedo, care era mai mic, îl puneam să scoată capul pe trapă și să ne spună pe unde suntem. Nu vedeam nimic”, a spus Panin pentru GSP.

Fostul fundaș lateral a îmbrăcat de 236 de ori tricoul CFR-ului și a cucerit trei titluri și două Cupe ale României alături de “feroviari”.

Comenteaza