Foto "Feroviarii" au plecat cu gânduri mari spre Turcia: "Suntem încrezători"

"Feroviarii" au plecat cu gânduri mari spre Turcia: "Suntem încrezători"
| Foto: ZIUA de Cluj
CFR aeroport
CFR aeroport
CFR aeroport
CFR aeroport

CFR Cluj se duelează cu Adana Demirspor în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

După 1-1 în prima manșă a întâlnirii, disputată în Gruia, elevii lui Andrea Mandorlini au plecat spre Turcia miercuri dimineață. Chiar dacă adversarul e unul dificil, iar atmosfera de la Adana se anunță a fi una incendiară, "feroviarii" sunt optimiști.

Jucătorii au fost puși pe glume în aeroport, iar oficialul clubului din Gruia, Marius Bilașco, era la rândul său încrezător că CFR Cluj poate obține calificarea în turul următor.

"Suntem încrezători. În meciul tur puteam să câștigăm, jocul a fost deschis. Ei au avantajul de a juca acasă, sunt obișnuiți cu atmosfera, dar noi trebuie să credem în ceea ce putem să facem. Va fi foarte cald și suntem conștienți de faptul că au jucători valoroși.

Cred că va fi foarte important să reușim să anihilăm punctele lor forte. Avem experiență mult mai mare decât ei, dar avem și mulți jucători noi, care poate nu s-au întâlnit cu asemenea partide.

Nu cred că e foarte importantă prima. Cu siguranță jucătorii vor primi ceva dacă vom ajunge în grupe. Nu te poți gândi înaintea unei asemenea partide la bani", a declarat Bilașco înainte de plecarea spre Turcia.

Partida retur dintre CFR Cluj și Adana Demirspor se va disputa joi, 3 august, de la 21:00.

Comenteaza