Favoriţi în “cupa rezervelor”

Favoriţi în “cupa rezervelor”

CFR Cluj porneşte ca favorită în semifinala Cupei României cu Dacia Mioveni, ce se va disputa azi în Bucureşti, pe stadionul “Giuleşti – Valentin Stănescu”. Ambele echipe vor folosi loturi alcătuite din rezerve, campionatul fiind principala preocupare pentru cele două formaţii. La CFR va reveni Trică, după suspendarea din partida cu Rapid, iar Fabbiani şi-ar ar putea face loc în primul “11”.

 

“Trebuie să aliniem o echipă care să aibă şi prospeţimea fizică necesară ca să putem câştiga această partidă. S-ar putea să fie două-trei schimbări, pentru că sunt jucători care au jucat foarte multe partide în ultima vreme. Vor juca în locul lor jucători de aceeaşi valoare.

Andone o să găsească cea mai bună formulă de echipă, cu care să câştigăm şi ne calificăm mâine  seară (azi – n. red.). Diferenţa de valoare este clar în favoarea noastră, fără să părem lipsiţi de modestie”, a spus Mureşan. De cealaltă parte, antrenorul Dacia Mioveni, Sorin Cârţu, spune că vrea să aibă titularii apţi pentru meciul din campionat, cu Farul Constanţa. “Meciul acesta din semifinale e ca o corvoadă pentru noi.

Sâmbătă suntem condamnaţi să câştigăm meciul cu Farul, de pe propriul teren, şi vreau ca toţi jucătorii să fie apţi. Voi folosi echipa a doua cu CFR-ul”, a declarat şi Sorin Cârţu.

 

Fabbiani şi Trică, titulari

 

Ioan Andone a spus la finalul partidei cu Rapid că-i va odihni pe jucătorii care au evoluat mai mult în ultimele jocuri. Astfel, în locul lui Dani sau Culio vor juca Andre Leao şi Eugen Trică, în timp ce Diego Ruiz îi va lăsa locul în primul “11” lui Cristian Fabbiani.

“Fălcosul” ar putea trimite următoarea formulă de echipă pentru partida cu Dacia Mioveni: Nuno Claro - Tony, Cadu, Sousa, Panin - M. Jose, A. Leao, G. Mureşan, Trică - Dubarbier, Fabbiani. Casele de pariuri îi văd favoriţi pe clujeni la câştigarea confruntării cu argeşenii şi acordă o cotă de 1.55 pentru o victorie.

Un egal are o cotă de 3.55, iar o victorie a formaţiei pregătite de Sorin Cârţu va fi răsplătită cu de şase ori suma investită. Partida va fi oficiată de o brigadă cu Aurelian Bogaciu (Bucureşti) la centru, ajutat la cele două margini de asistenţii Nicolae Marodin (Bucureşti) şi Eduard Dumitrescu (Piteşti). Antena 1 va transmite în direct confruntarea, de la ora 20.30.

Comenteaza