Fără titulari și fără antrenor, CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB

Fără titulari și fără antrenor, CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

Conduși de pe bancă de secundul Alin Minteuan, “feroviarii” au fost învinși de formația cu care s-au bătut pentru titlu, scor 3-1.

Cu o echipă formată în mare parte din fotbaliștii ce au prins puține minute în ultima perioadă, campioana nu a impresionat în primele minute ale jocului de la Buzău. FCSB a avut inițiativa, a dominat la capitolul posesie și a încercat să înscrie cât mai repede.

Cu toate acestea, defensiva CFR-ului a rezistat și a oprit acțiunile gazdelor. În cele din urmă, golul a venit după o jumătate de oră de joc, când Octavian Popescu a șutat puternic din marginea careului, fără șanse pentru Bălgrădean (30). În minutele ce au urmat tot FCSB a fost mai periculoasă, iar Oaidă a trimis în transversală (39).

Campioana nu a reușit să construiască acțiuni poziționale, s-a bazat pe faze fixe, iar tactica a dat roade. Chiar înainte de pauză, bulgarul Dimitrov a reușit să înscrie în urma unui corner și după 45 de minute tabela indica 1-1.

FCSB a revenit în forță de la cabine, iar Olaru l-a pus la încercare pe Bălgrădean la trei minute de la reluare (48). Bucureștenii au căutat în continuare un gol care să răzbune titlul pierdut în fața “feroviarilor”. După mai bine de o oră de joc, Șut a devenit eroul echipei din capitală după ce l-a învins pe Bălgrădean cu o execuție de la peste 20 de metri (64).

CFR Cluj nu a mai forțat, iar mijlocașul FCSB-uui a reușit să înscrie din nou în minutele de final ale partidei. Ajutat și de bara transversală, Șut a trimis cu capul în poarta lui Bălgrădean (88) și a stabilit scorul final al partidei, 3-1.

Comenteaza