Fanii interişti, la plimbare prin centrul Clujului

Fanii interişti, la plimbare prin centrul Clujului
Primii suporteri ai echipei italiene de fotbal Internazionale Milano şi-au făcut apariţia, în această după masă, în centrul Clujului. Ei nu se aşteaptă la un flux mare de fani italieni, ci mai degrabă la sosirea unor suporteri din ţările vecine României.

"Noi mergem peste tot cu echipa, dar astăzi probabil vor veni la Cluj mai mulţi fani din ţările vecine României. La Belgrad, când am jucat cu Partizan, am întâlnit mulţi fani Inter din Ungaria şi Bulgaria. Sperăm la victorie, dar e greu de zis ce se va întâmpla", a spus un cuplu de italieni pentru reporterii ziuadecj.ro în timp ce se aflau în plimbare prin centrul Clujului.

În Piaţa Unirii se află  şi un echipaj de jandarmi, însă la această oră nu există grupuri organizate de suporteri italieni în zonă.

UPDATE Un grup de fani italieni s-a adunat pe una din laturile Pieţei Unirii. În afară de un bărbat îmbrăcat într-un tricou al lui Inter, restul poartă însemne discrete ale echipeim, pe căciuli sau fulare.

CFR Cluj şi Inter Milano vor juca în această seară, de la ora 20, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Meciul va fi transmis livetext pe ziuadecj.ro.

Comenteaza