Expoziție “U” Cluj 1919 – 2018. Fotografii de la cele mai importante momente ale clubului clujean

Expoziție “U” Cluj 1919 – 2018. Fotografii de la cele mai importante momente ale clubului clujean
Poza noua 25.11.2018
Poza noua 25.11.2018
Poza noua 25.11.2018

La împlinirea a 99 de ani de la înființarea clubului studențesc, la Sala Polivalentă s-a organizat o expoziție, care prezintă fotografii, articole de ziar și cărți despre istoria Universității Cluj.

Apărut la un an după Marea Unire, clubul clujean este unul cu o istorie tumultoasă, dar și cu performanțe deosebite, atât la nivel național, cât și internațional. Istoria sa este cunoscută de majoritatea clujenilor, iar evenimentul de la Sala Polivalentă poate oferi noi informații iubitorilor de sport. În plus, expoziția este dedicată și suporterilor, care au fost alături de echipă atât în momentele de glorie, cât și în cele mai puțin fericite.

Poza noua 25.11.2018

Jucătorii echipei de fotbal au fost prezenți la evenimentul din Sala Polivalentă

Crescut de Universitatea Cluj, Octavian Abrudan s-a declarat încântat de expoziția, unde a găsit și imagini cu el din anii trecuți. “Este un eveniment foarte frumos, ne bucurăm că există astfel de evenimente și mă bucur că am putut să iau parte la această expoziție. Aici putem să vedem cât de aproape au fost suporterii de noi de-a lungul anilor, vedem și tricouri pe care poate unii dintre noi le-am purtat.

Am văzut și poze cu mine, chiar dintr-o deplasare la CFR, când suporterii nu erau lăsați să intre pe stadion și au vorbit cu noi și ne-au rugat să începem meciul până când nu vor fi și ei pe stadion. Sper ca anul viitor să vedem și o poză de la promovarea din acest an, am încredere în echipa noastră și în puterea grupului. Cred că am făcut o treabă destul de bună până acum și ar fi păcat să nu reușim să promovăm în acest an”, a precizat fundașul Universității Cluj.

Poza noua 25.11.2018

Comenteaza