Explicațiile lui Mihai Silvășan după eșecul cu ratiopharm Ulm: "Defensiva noastră nu a fost suficient de bună"

Explicațiile lui Mihai Silvășan după eșecul cu ratiopharm Ulm: "Defensiva noastră nu a fost suficient de bună"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca și-a încheiat sezonul european cu o înfrângere pe terenul formației din Germania, scor 91-71.

Deși meciul nu mai avea nicio miză pentru campioana României, "studenții" au pornit cu gânduri mari, dar lipsa de concentrare a fost evidentă în multe momente. Trupa clujeană a pierdut categoric cu ratiphram Ulm, iar Mihai Silvășan a identificat cauzele eșecului.

"În primul rând, îi felicit pe cei de la Ulm pentru victorie. Au meritat să se impună, au jucat bine și au plimbat mingea eficient. Jucătorii lor au înscris 19 coșuri de trei puncte, ceea ce este foarte mult într-o singură partidă.

Defensiva noastră nu a fost suficient de bună, nu ne-am folosit faulturile cum trebuia. Ei au controlat și situația la recuperări, deci au evoluat cu mai multă intensitate. Pe de altă parte, ne-am încheiat sezonul în EuroCup.

Le urez celor de la Ulm succes în toate competițiile. Pentru noi urmează acum ultimele jocuri din sezonul regulat, precum și Play-Off-ul. Concentrarea noastră merge spre campionatul intern", a spus antrenorul la finalul partidei.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează un joc pe teren propriu, în Liga Națională. Partida cu CSM Constanța e programată sâmbătă, de la 18:00.

Comenteaza