Euro 2012 se îndepărtează. Franța - România 2-0

Euro 2012 se îndepărtează. Franța - România 2-0
Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a pierdut pe Stade de France și are șanse tot mai mici să se califice la Euro 2012.
România pierde un meci în care a jucat cu motivație, dar fără prea multă inspirație. Doar două-trei ocazii de gol au bifat tricolorii, prea puțin în fața unei formații care a avut două bare și două goluri sâmbătă seara.

UPDATE 8: în prelungiri, Gourcuff face 2-0 pentru Franța

UPDATE 7: Gol Franța. Remy deschide scorul după ce a plecat, se pare, dintr-o poziție de ofsaid nesemnalizată.

UPDATE 6: bară Săpunaru!!! Incredibil. E minutul 71. România trece pe lângă un gol pe care nu îl merita, dar care ar fi cântărit atât de greu în aceste preliminarii!

UPDATE 5; presiune uriașă a francezilor. Cea mai mare ocazie în minutul 58: Pantilimon respinge în bară un șut, apoi Chivu respinge de pe linia porții. Două minute mai târziu, Pantilimon are o dublă intervenție de senzație în fața lui Nasri.

UPDATE 4: prima mare ocazie de gol a României vine în minutul 47 de la un clujean: Florescu. Șut în cros, respins cu o mână de Lloris

UPDATE 3: din minutul 46 a intrat Deac, în locul lui Zicu. Acum sunt trei clujeni în linia mediană

UPDATE 2: este 0-0 și la pauză. România a jucat defensiv, nu a avut nicio ocazie de gol. S-a lăsat dominată de Franța, care a trecut de câteva ori pe lângă deschiderea scorului. Cel mai aproape a fost Benzema, care a șters bara cu un șut cu mult efect.

UPDATE: meciul a început. Deocamdată este 0-0. România joacă în formula: Pantilimon - Săpunaru, Tamaș, Chivu, Raț - Cociș, Rădoi, Florescu, Zicu - Stancu, Niculae.

România a întâlnit sâmbătă Franța, la Paris, în al treilea meci al preliminariilor. În primele două partide, tricolorii obținuseră două remize, 1-1 cu Albania, pe teren propriu, și 0-0 cu Belarus, în deplasare.

Partida de sâmbătă a fost condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia, avându-l la centru pe Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia.

Vineri s-au jucat două partide în grupa D, din care face parte și România.
Luxemburg - Belarus 0-0
Albania - Bosnia 1-1 (Duro 45+2 / Ibisevic 21')

După partida de sâmbătă, România rămâne, cu două puncte, pe locul al cincilea.

Clasament

1. Franța 6p
2.Albania 5p
3.Belarus 5p
4.Bosnia-Herțegovina 4p
5.România 2p
6.Luxemburg 1p

Comenteaza