Video Eugenie Bouchard a participat la tragerea la sorți a tabloului principal Transylvania Open 2022: "De abia aștept să joc aici"

Eugenie Bouchard a participat la tragerea la sorți a tabloului principal Transylvania Open 2022: "De abia aștept să joc aici"
| Foto: ZIUA de Cluj

Jucătoarea din Canada a luat parte la ceremonia care a stabilit meciurile de pe tabloul principal al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca.

Calificările Transylvania Open 2022 au început, iar prima zi a competiției a adus și tragerea la sorți a tabloului principal. Alături de directorul turneului, Patrick Ciorcilă, la ceremonie a participa și Eugenie Bouchard.

"E prima mea vizită în România. Eu și antrenorul meu ne-am plimbat mult prin oraș, ne-am simțit foarte bine până acum. Mi se pare că turneul este foarte bine organizat, nu îmi vine să cred că e doar WTA 250, ar trebui să fie WTA 1000. Au grijă mare de jucătoare, hotelul este lângă sală. De abia aștept să joc aici.

A fost o oportunitate pentru mine participarea la Transylvania Open. Întotdeauna mă bucur când vizitez o nouă țară. Deja am spus cât de mult iubesc România. Vremea e frumoasă, orașul este foarte viu, se întâmplă lucruri peste tot. Am fost și la câteva restaurante bune și sper să stau aici toată săptămâna", a declarat Eugenie Bouchard.

"Suntem foarte încântați că în sfârșit putem organiza un turneu cu spectarori în tribune. Anul trecut a fost complicat din cauza pandemiei. Avem o favorită nr. 1 foarte bună, Barbora Krejcikova, avem multe românce și o avem și pe Eugenie Bouchard. Este o mare provocare pentru noi, sperăm să avem sala plină. Ne așteptăm să vină mulți oameni, deja ultimele trei zile sunt sold out", a spus directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

Tragerea la sorți a tabloului principal Transylvania Open 2022:

Comenteaza