Eugen Neagoe, mesaj pentru fani înaintea meciului cu Hermannstadt: "Îi așteptăm în număr mare mâine și ne dorim victoria"

Eugen Neagoe, mesaj pentru fani înaintea meciului cu Hermannstadt: "Îi așteptăm în număr mare mâine și ne dorim victoria"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat duelul din etapa a 14-a sezonului regulat, împotriva uneia dintre echipele cu care "studenții" s-au luptat pentru promovare în stagiunea precedentă.

După remiza de la Botoșani, "Șepcile roșii" revin pe propriul stadiondupă mai bine de o lună. Pentru Eugen Neagoe meciul cu Hermannstadt va fi primul pe Cluj Arena în fața fanilor care așteaptă un succes. Antrenorul le-a transmis un mesaj suporterilor, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la stadion și speră că susținuți de tribune pline, jucătorii săi vor obține cele trei puncte.

"Suntem în fața unui joc important pentru noi. Jucăm acasă, va fi primul meu meci în fața propriilor suporteri. Ei au fost lângă noi și la Mediaș, dar cred că era în număr mult mai mare dacă evoluam pe Cluj Arena. Mi-aș dori să avem mâine 25.000 de spectatori, cu siguranță vor veni mulți să ne susțină.

Băieții au dovedit caracter, chiar dacă ne doream mai multe puncte decât avem până acum. Evoluția bună a echipei și rezultatele vor veni doar împreună cu suporterii. Știm cu toții că "U" Cluj are mulți suporteri, e cea mai iubită echipă din Ardeal. Îi așteptăm în număr mare mâine și ne dorim victoria",

Ei au suferit prima înfrângere etapa trecută. Au avut evoluții bune, neașteptate probabil și pentru cei care conduc Hermannstadt și pentru Măldărășanu. Noi suntem într-o perioadă bună, ne doream și cred că meritam mai multe puncte. Spre finalul jocului de la Botoșani am avut trei ocazii imense.

Până la urmă a fost important că am marcat și am venit cu un punct, de pe un teren pe care se iau greu puncte. Sper să reușim mâine să luăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie.

Băieții știu bine unde am greșit la Botoșani. Am vizionat meciul și ei știu că au avut o evoluție bună în repriza a doua și mai puțină bună în prima repriză. După primirea golului am avut o reacție foarte bună", a declarat antrenorul.

Rivalitatea din sezonul trecut nu mai contează, consideră Neagoe

În stagiunea precedentă, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în eșalonul secund. "U" Cluj a câștigat în sezonul regulat, un joc din play-off s-a încheiat la egalitate, iar Hermannstadt s-a impus pe Cluj Arena într-un meci care i-a dus pe sibieni direct în Liga 1, în timp ce "studenții" au jucat un baraj cu Dinamo.

"Nu am discutat despre partidele de la Liga a 2-a. S-au mai schimbat lucrurile, au mai venit jucători. Știm totul despre adversari, sunt periculoși, dar cred că formăm o echipă bună, ne putem bate cu orice adversar de la egal la egal. Anul trecut cred că echipele erau valoric echilibrate.

Dacă ne uităm la jocurile disputate de când sunt eu aici, cred că trebuia să avem cel puțin șase puncte în plus. Mă refer la jocul de la Botoșani, cel de la Mediaș cu FC U Craiova și cel de la Voluntari. Au fost trei egaluri, dar puteau fi trei victorii. Mă interesează să fim puternici fizic și mental pentru a putea câștiga meciul", a explicat Neagoe.

Partida dintre FC Universitatea Cluj și Hermannstadt se va disputa sâmbătă, de la 15:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza