Eșec pentru Universitatea Cluj în confruntarea amicală cu CSM Reşiţa

Eșec pentru Universitatea Cluj în confruntarea amicală cu CSM Reşiţa
| Foto: U Cluj/ Facebook

Universitatea Cluj a suferit o înfrângere neașteptată într-un meci amical desfășurat duminică, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

CSM Reșița, o echipă de ligă secundă, a reușit să se impună cu scorul de 2-1 (2-1) împotriva echipei din Cluj.

Meciul a debutat promițător pentru Universitatea Cluj, cu Filip Ilie deschizând scorul în minutul 4, dar CSM Reșița a revenit spectaculos și a întors rezultatul în favoarea lor până la pauză.

Pagina oficială de Facebook a clubului ardelean a furnizat informații despre evoluția partidei.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a început meciul cu următoarea formulă: Iliev - Oancea, Piţian, Miron, R. Dimitrov - G. Simion, Silaghi, Tescan - Hofman, F. Ilie, Calcan.

În cea de-a doua parte a meciului, pe lângă juniorii Iustin Chirilă, Nicholas Pop și Alin Techereș, care au avut șansa de a juca pentru prima echipă, antrenorul a introdus și alți jucători precum Paul Crișan, Ștefan Opriș, Alin Baciu, Mario Tout, Alin Tudorache și Vlad Lambru.

Această înfrângere vine după o victorie a echipei „U'” Cluj într-un alt meci amical, sâmbătă, când au dispus de Unirea Dej cu scorul de 2-0.

Cu toate acestea, echipa clujeană va continua pregătirea pentru noul sezon cu lecții învățate din această întâlnire dificilă cu CSM Reșița.

Fanii Universității Cluj așteaptă cu nerăbdare revenirea echipei în competițiile oficiale și speră ca acest episod să fie doar o etapă de pregătire pentru performanțe mai bune în viitorul apropiat.

Comenteaza