Ermal Krasniqi, pregătit să își înfrunte colegii de la CFR Cluj: "Sunt optimist că vom reuşi rezultate pozitive"

Ermal Krasniqi, pregătit să își înfrunte colegii de la CFR Cluj: "Sunt optimist că vom reuşi rezultate pozitive"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul formației din Gruia a fost convocat la naționala statului Kosovo pentru partidele cu România și Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Ajuns la CFR Cluj în iarnă, Ermal Krasniqi a impresionat în primele luni, însă treptat s-a stins. Chiar dacă evoluțiile sale nu au fost cele mai bune în ultima perioadă, jucătorul de bandă stângă a fost convocat la naționala statutului Kosovo.

Așadar, Krasniqi va avea șansa de a se duela cu Manea, Burcă și Camora, colegii săi de la CFR Cluj care fac parte din lotul României și e optimis că selecționata țării sale poate reuși rezultate pozitive.

"Să joci la naţională este un sentiment aparte şi un vis pentru orice fotbalist, e un vis să reprezinte ţara. Totul merge foarte bine în ceea ce privește pregătirea, toţi jucătorii sunt în formă şi de abia așteaptă să înceapă meciurile.

Sunt motivaţi la maximum şi sunt optimist că vom reuşi să avem rezultate pozitive în aceste două meciuri. Sunt două meciuri pe care ar trebui să le câștigăm pentru că este ultimul tren pentru noi. Trebuie să dăm maximum și vom reuși să obținem ce ne dori", a transmis jucătorul, potrivit as.ro.

În vârstă de 24 de ani, Ermal Krasniqi a jucat 21 de meciuri pentru CFR Cluj, a încris 5 goluri și a oferit două pase decisive. Debutul său la naționala statului Kosovo s-a consemnat în noiembrie 2022, într-un amical cu Insulele Feroe.

Comenteaza