Erik Lincar știe cum poate “U” Cluj învinge în derby-ul cu Petrolul: “Va trebui să fim concentrați, să-i provocăm la joc”

Erik Lincar știe cum poate “U” Cluj învinge în derby-ul cu Petrolul: “Va trebui să fim concentrați, să-i provocăm la joc”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul “studenților” a prefațat partida împotriva liderului ligii secunde, care contează pentru runda cu numărul șase din play-off.

Universitatea Cluj are șansa de a reveni pe locul secund, însă “Șepcile roșii” înfruntă prima clasată din campionat. Chiar dacă duelul se anunță a fi unul dificil, Erik Lincar știe cum elevii săi pot obține cele trei puncte împotriva Petrolului Ploiești.

“Întâlnim o echipă foarte solidă, o echipă periculoasă mai ales prin jucătorul lor de atac, Diarra, care a reușit să marcheze foarte multe goluri. După cum am văzut și la meciul tur, cea mai periculoasă fază a lor a fost o lovitură de colț din minutul 72, când mingea a trecut milimetric pe lângă bară. De aceea, va trebui să fim foarte atenți.

E adevărat că ei vor veni, din nou, să joace la un 0-0. Nu au de ce să riște. Sunt mulțumiți și cu un meci egal. Au șase puncte avans față de noi. Va trebui să fim concentrați, cu mult entuziasm, să fim mai ales din punct de vedere fizic la cel mai înalt nivel și să-i provocăm la joc.

Trebuie să facem ce știm noi mai bine, să avem calitate și să reușim să aducem mingea de cât mai multe ori în fața porții. Dacă toate aceste lucruri se vor întâmpla, vom avea și succes.

Fazele fixe au fost cheia multor meciuri din acest play-off. De aceea, trebuie să fii foarte atent mai ales pe fază de apărare. Noi anul acesta chiar am reușit să marcăm câteva goluri din faze fixe, chiar ne-au ajutat și sper să fim la fel de inspirați și în jocul de mâine.

Avem câțiva jucători gripați, dar zic eu că vor trece peste probleme. Sunt doi, trei jucători cu probleme, dar zic eu că până la ora jocului sperăm să-i recuperăm. Dacă nu, sunt și alții care cu siguranță se vor ridica la cel mai înalt nivel”, a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești este programată marți, 26 aprilie, de la 19:00.

Comenteaza