Erik Lincar știe cum poate fi învinsă Steaua: “Îmi doresc concentrare maximă de la jucătorii mei”

Erik Lincar știe cum poate fi învinsă Steaua: “Îmi doresc concentrare maximă de la jucătorii mei”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre duelul împotriva echipei care încă nu a fost înfrântă în Ghencea.

“Studenții” se pregătesc de un nou meci complicat în Liga a 2-a, pe terenul unei echipe care se află la doar cinci puncte diferență în clasament. Chiar dacă a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor, Erik Lincar crede în șansa echipei sale și își dorește să revină la Cluj cu toate cele trei puncte.

“Din punctul meu de vedere, CSA Steaua are cel mai experimentat lot din Liga a 2-a. Mulți jucători au zeci de meciuri în prima ligă. Este o echipă cu jucători spre sfârșitul carierei, însă asta nu înseamnă că nu au ambiție pentru a câștiga majoritatea jocurilor.

Înfrângerile pe care le-am suferit au fost în deplasare. Îmi doresc concentrare maximă de la jucătorii mei pentru a reuși să obținem victoria. Nu vorbesc de un meci egal pentru că acestea lipsesc din palmaresul nostru. Avem elanul studențesc, totul sau nimic. În anumite situații mi-aș dori să obținem puțin mai mult decât am făcut-o în jocurile cu Șelimbăr sau Csikszereda.

Steaua este o echipă solidă, care nu a pierdut acasă, dar în același timp a avut câteva rezultate de egalitate. Au forță pe axul central, în special în atac, unde pot juca Buhăescu, Chiprliu, Huiban, sunt soluții. În același timp Adi Popa este acolo și se integrează în echipă. Ne așteaptă un joc dificil, însă eu mizez pe ambiția jucătorilor mei”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”.

La rândul său, Andrei Blejdea a vorbit despre duelul din capitală. “Va fi un meci interesant, între două echipe care sunt acolo sus în clasament. Pentru noi va fi un test, vom vedea unde suntem pentru că dintre primele șase clasate am întâlnit doar Buzăul. Trebuie să demonstrăm că suntem “U” Cluj și să câștigăm.

Avem un moral bun, suntem un grup unit, am încredere în mine și în colegii mei că putem să venim înapoi cu cele trei puncte”, a spus jucătorul Universității Cluj.

Partida care se va disputa pe arena din Ghencea este programată marți, 23 noiembrie, de la 17:00.

Comenteaza