Erik Lincar, mesaj pentru fani după victoria contra Chiajnei: “Veniți la stadion și haideți să avem și noi 20.000 în tribune”

Erik Lincar, mesaj pentru fani după victoria contra Chiajnei: “Veniți la stadion și haideți să avem și noi 20.000 în tribune”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj își dorește cât mai mulți suporteri prezenți la următoarele meciuri ale “studenților” pe teren propriu.

Deși au fost conduși de Concordia Chiajna, clujenii au revenit până la pauză și au mai reușit să înscrie încă o dată în repriza secundă pentru un 3-1 în runda cu numărul 5 din play-off. La finalul partidei, antrenorul ”Șepcilor roșii” a dezvăluit care a fost mesajul său de la pauză și a făcut apel la fanii Universității Cluj pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la următoarele jocuri de pe teren propriu.

“E important că am avut reacție. E important că am revenit în joc, deși printr-o execuție de la distanță destul de mare și aici îmi pare rău pentru situația portarului. Sper să nu îl afecteze pe viitor. E bine că am revenit în joc.

E bine că am reușit imediat să dăm și al doilea gol și la pauză am intrat în avantaj. Am avut o discuție foarte serioasă cu ei la pauză. Le-am mai explicat anumite lucruri care nu decurgeau cum trebuie în prima repriză.

E adevărat că a doua repriză a început extraordinar prin intrarea lui Boiciuc și prin execuția lui care ne-a adus o anumită liniște la 3-1. După aceea, aveam așteptări puțin mai mari, să ținem de minge, iar cei care au intrat de pe bancă să facă puțin mai mult diferența.

Totuși anul acesta nu am fost încă învinși. Avem patru victorii și patru rezultate de egalitate. Mi-aș dori o mai mare energie din partea tribunei. La jocul cu Steaua au fost 10.000 - 11.000 de oameni, iar azi nu știu dacă au fost 2.500 – 3.000.

Mai sunt încă cinci jocuri, 15 puncte puse în joc. Se poate întâmpla orice la fotbal, dar eu îmi doresc să câștigăm, în principiu, cele trei jocuri de acasă. Dacă reușim să învingem Petrolul și Hermannstadt la meciurile directe suntem acolo.

Nu va fi ușor. Petrolul e o echipă solidă, Hermannstadt la fel și a demonstrat-o în meciul cu Steaua. Vă rog frumos, veniți la stadion și haideți să avem și noi 20.000 în tribune”, a spus Erik Lincar.

Următorul meci al Universității Cluj va fi derby-ul cu Petrolul Ploiești, care e programat marți, 26 aprilie, de la 19:00.

Comenteaza