Erik Lincar, dezamăgit de rezultatul partidei cu CS U Craiova: "Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult"

Erik Lincar, dezamăgit de rezultatul partidei cu CS U Craiova: "Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră că elevii săi puteau obține cele trei puncte în duelul din runda cu numărul doi a sezonului regulat.

După ce au remizat pe terenul FCSB-ului în prima etapă, "studenții" au obținut același rezultat, 1-1, și contra unei alte candidate la titlu, CS U Craiova. La finalul jocului, Erik Lincar s-a declarat nemulțumit de rezultat și crede că formația sa ar fi putut obține toate punctele puse în joc.

"Sunt nemulțumit de rezultatul celor două jocuri. Pentru mine, egalul nu reprezintă prea mult, nu-mi aduce entuziasm sau satisfacție. Eu îmi doresc să câștigăm. Jucătorii mei trebuie să aibă mai multă încredere. Cred că am demonstrat în primele două jocuri.

Trebuie să rămânem serioși și, pe viitoare, poate vom juca prost și vom câștiga trei puncte. Nu există vreo rețetă, e încrederea pe care le-o dau și eu.

În perioada de pregătire, am văzut echipele din Vest cum joacă. Dacă nu vom reuși, în fotbalul românesc, să fim mai curajoși, să formăm jucătorii astfel, nu vom avea câștig de cauză în viitor", a spus antrenorul la finalul meciului, potrivit Digisport.

Comenteaza