Erik Lincar acuză oboseala după victoria cu Unirea Constanța: “Am suferit din primul minut. S-a văzut efortul mare pe care l-am făcut la Buzău”

Erik Lincar acuză oboseala după victoria cu Unirea Constanța: “Am suferit din primul minut. S-a văzut efortul mare pe care l-am făcut la Buzău”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre programul încărcat al formației pe care o conduce, chiar dacă elevii săi au reușit un nou succes în sezonul regulat al Ligii a 2-a.

“Șepcile roșii” au bifat cea de-a treia victorie din tot atâtea posibile în startul noii stagiuni din eșalonul secund. Ultima victimă a “studenților” a fost Unirea Constanța, Dican fiind cel care a adus toate cele trei puncte la Cluj.

În ciuda succesului la limită, la finalul partidei, Erik Lincar a acuzat oboseala acumulată de echipa sa în primele meciuri ale noului sezon.

”Astăzi am suferit, din punctul meu de vedere, chiar din primul minut. S-a văzut efortul mare pe care l-am făcut la Buzău. Am jucat după patru zile. Constanța a avut cu siguranță două zile în plus să pregătească meciul.

Dar, până la urmă, îmi felicit jucătorii pentru determinare, pentru ambiția cu care au jucat, deși le-a fost foarte greu multora dintre ei. N-am reușit să schimb prea mulți în echipă, pentru că am considerat că trebuie să merg pe continuitate. Dar cele mai importante sunt cele trei puncte.

Constanţa, cu siguranță, cu Ianis e o echipă bună, care va pune probleme pe viitor. E adevărat că s-au strâns mai târziu și pe final chiar au avut două-trei oportunități bune de a marca, am avut șansă, dar consideră că, pe viitor, când vom avea şi noi mai multă prospeţime, echipele adverse nu se vor apropia așa de des de poarta noastră.

Le-am spus tuturor jucătorilor că vreau să le dau șanse, doar că și ei trebuie să se ridice la nivelul, ca să zic așa, celorlalți jucători. E important să își dorească mai mult, să lupte mai mult, ca să pună probleme și să ia un tricou al lui ”U” Cluj de la cel care joacă meci de meci”, a spus Erik Lincar, potrivit Digisport.

Comenteaza