Englezii ştiu: Sougou şi Rui Pedro, cei mai periculoşi CFR-işti

Englezii ştiu: Sougou şi Rui Pedro, cei mai periculoşi CFR-işti
Senegalezul Modou Sougou (foto, în centru) şi portughezul Rui Pedro sunt cei mai periculoşi oameni ai CFR-ului, conform unei avancronici a partidei de mâine, publicate pe site-ul oficial al lui Manchester United.

Pe site-ul oficial al lui Manchester United a fost publicată avancronica meciului dintre echipa engleză şi CFR Cluj, ce se va disputa miercuri seară, în cadrul grupei H a Ligii Campionilor la fotbal.

Analiza citată trece în revistă ultimele rezultate din campionat ale celor două echipe, cotele lor la pariurile sportive, noutăţile din cele două loturi.

La capitolul star-ul echipei de la CFR sunt evidenţiaţi în primul rând Modou Sougou, respectiv Rui Pedro. Remarcile englezilor sunt bazate pe date concrete: „Atacantul senegalez Modou Sougou a oferita pasa decisivă pentru exact jumătate din golurile echipei în acest sezon de Liga Campionilor şi a şi înscris unul. Ar trebui supravegheat şi Rui Pedro, de asemenea. A marcat şapte goluri în ultimele sale şase meciuri în toate competiţiile", se precizează în analiza amintită.

În meciul tur dintre cele două echipe, de la Cluj, Modou Sougou a oferit pasa decisivă pentru golul lui Kapetanos, cu care fotbalistul grec a deschis scorul. La scurt timp Sougou s-a accidentat şi a fost schimbat, după care forţa de atac a „feroviarilor" a scăzut considerabil. Van Persie a egalat în prima repriză şi după pauză a înscris pentru 2-1, astfel că englezii au obţinut toate cele trei puncte.

Meciul retur dintre Manchester United şi CFR Cluj se va disputa miercuri, de la 21.45, pe stadionul „Old Trafford".

 

Comenteaza