Emma Răducanu la Transylvania Open: Ce a impresionat-o la Cluj. Nu ar gusta ţuica înaintea turneului

Emma Răducanu la Transylvania Open: Ce a impresionat-o la Cluj. Nu ar gusta ţuica înaintea turneului
| Foto: Transylvania Open - Facebook

Emma Răducanu a venit în premieră la Cluj-Napoca pentru participarea la Transylvania Open, iar la conferinţa de presă de dinaintea startului în competiţie aceasta a declarat de ce i-a plăcut zona Clujului mai mult decât capitala.  

Campioana de 18 ani de la US Open Emma Răducanu a participat la conferința de presă premergătoare startului oficial al competiției de categorie WTA 250. Aceasta a recunoscut că fost impresionată de Cluj-Napoca și a prezentat diferențele dintre centrul țării și București, oraș pe care l-a vizitat frecvent, pentru că în Capitală se află bunica sa.

”Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură decât în București, unde am mai fost. Îmi place enorm și acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Însă am remarcat diferența dintre Transilvania și București”, a declarat Emma Răducanu, potrivit News.ro.

Emma Răducanu a vorbit și despre tradițiile românești pe care le cunoaște și a anunțat-o pe cea pe care nu o va încerca. ”Îmi plac sarmalele și ciorba, îmi plac oamenii de aici, umorul lor. Am auzit că țuica este tradițională este aici, dar, oricum, nu aș fi încercat să gust țuică înaintea turneului”, a spus, răzând, Emma Răducanu.

La debutul la Cluj-Napoca, Emma Răducanu o va înfrunta pe Polona Hercog. În ceea ce privește așteptările de la Transylvania Open, Emma Răducanu a anunțat doar că vrea să se simtă bine pe teren, având în vedere că e finalul sezonului.

”Așteptările mele... Să mă simt bine, este finalul sezonului și privesc cu încredere spre ce va urma”, a anunțat Emma Răducanu, citată de digisport.ro

"Oamenii au fost foarte prietenoși cu mine. Iubesc România, iubesc Clujul!", a mai spus Emma, potrivit paginii oficiale de Facebook a turneului de la Cluj-Napoca. 

Comenteaza